Sponsorportaal

Hoe we samen een succes maken!

Bij Flanders Triathlon Sports (FTS) zijn we gebeten door triatlon-, loop- en zwemwedstrijden. Na meer dan 25 jaar hebben we in 2022 terug een succesvol triatlon evenement opgestart met onze familiale organisatie met ons hoofdevenement de – uniek in België – “Belgian Double Triathlon”. De publieksaantrek en sympathie voor triatlon-, loopen zwemwedstrijden kende de voorbije jaren een groot succes.

Nu, met steun van “IUTA”, “Triatlon Vlaanderen” en “sport-gemeente HAACHT”, sleutelen we verder aan de toekomst. Voor 2023 zet onze organisatie dan ook een stap vooruit door extra loop- en zwemdisciplines in te stellen.

Sponsorpakketten

Het evenement op de sportkaart zetten kunnen we niet alleen, en dat doen we graag met jou. Je schouders mee onder ons event zetten kan op verschillende manieren en die bespreken we graag met je. We hebben verschillende 100% fiscaal aftrekbare formules. Zo kunnen we er samen een succes van maken en ook jouw bedrijf of product(en) mee in de spotlight zetten. Download ons sponsordossier!

Download Sponsordossier

2023 Sponsors

Deze ondernemingen gingen je voor!

Pirazzo
Sport Apotheek Vilvoorde
Cibel
InnerMe
cognix
iZuro
Luxury Pavilion
Ford Feyaerts
Thrive Beer
VUB masterclass cycling management
Kampman
Sylvester
Axtran

Klaar voor een gesprek?

Bel ons op 0472 25 43 77 of stuur een email naar hello@flanderstriathlonsports.be

Locatie

Ons evenement vindt plaats aan brouwerij Hof ten Dormaal

Locatie

Caubergstraat 2, 3150 Haacht, Belgium

Legende

Village
start Kruineikenbrug Tildonk
start Hof ten dormaal
Finish
parking
showers